ĮėjimasRegistracija
justas justelis
----> eik
neturi ka veikt???
Puslapiai
fotkes
siuntiniai
Žymos
ka tu? ka tu? ka tu apie mane manai?
Top Komentatoriai
justelis1 justas justelis
Komentarai: 1

Dauguma komentarų įrašai
eminem
straipsniai-cars

Grįžti į titulinįjustas justelis / ----> eik / Bendra / 50 cent`as

50 cent`as

0.00 (0)

Sukurti temąSukurti temą | Į sąrašą

ĮdėjoTekstas

justelis1 Išsiųsti pranešimą
justas justelis
50 cent`as
646 d atgal 23.02.2008 18:14:11 Citata('1321754','1321754','6','601')">Pranešti apie šlamštą

Biografija
Pilnas vardas Curtis James Jackson III
Gimė 1975 m. liepos 6 d.
Kilmė Niujorkas, JAV
Žanras Hip-hop'as
Užsiėmimas Repo muzikos atlikėjas, aktorius
Aktyvumo metai 1998 – dabartis
Įrašų kompanija Jam Master Jay, Columbia, Shady, Aftermath, G-Unit,
Interscope
Tinklalapis www.50cent.com

50cent
50 Cent (Curtis James Jackson III, g. 1975 m. liepos 6 d.) - hip hopo ir repo atlikėjas. Padedamas Eminem išpopuliarėjo JAV dėl savo albumų Get Rich or Die Tryin ir The Massacre. Abu albumai tapo platininiais, abiejų pasaulyje buvo parduota daugiau kaip 20 milijonų kopijų.

Curtis gimė Niujorke Queens rajone vadinamame Pietų Jamaika. Jis augo be tėvo, tik su motina Sabrina Jackson, kuri pagimdė Curtį būdama penkiolikos. Ji augino sūnų iki aštuonerių metų. Būdamas dvylikos Curtis ėmėsi narkotikų pardavinėjimo. Palikęs narkotikų verslą Curtis pradėjo ruošti repo įrašus ir 2002 m. išleido albumą Guess Who's back?. Tais pat metais jį pastebėjo Eminem. Kartu su Dr. Dre Eminem garantavo Curtis komercinę sėkmę. Jau 2003 m. 50 Cent tapo vienu daugiausiai albumų parduodančiu reperiu pasaulyje. 2003 m. metais atlikėjas pradėjo bendradarbiauti su G-Unit Records.

Curtis taip pat yra suvaidinęs keliuose filmuose: autobiografiniame filme Get Rich or Die Tryin (2005 m.) ir filme apie Irako karą Home of the Brave (2006 m.).

2007 m. rugpjūčio pradžioje 50 Cent pareiškė spaudai, jog jei jo albumas "Curtis" bus parduotas mažesniu tiražu nei Kanye West'o "Graduation" (abu albumai pasirodo rugsėjo 11 d.), 50 Cent nutrauks savo solinę karjerą. Vėliau, 50 Cent šiuos savo žodžius atsiėmė. „Jei Kanye West'as Rugsėjo 11-ąją parduos daugiau įrašų nei 50 Cent, aš daugiau nebedainuosiu. Aš rašysiu muziką ir dirbsiu su savo kitais atlikėjais, bet aš daugiau neišleisiu solo albumų.

Komentarai: 0 Peržiūrėjo: 26
Žymos: www 50cent com

Įveskite kodą iš paveikslėlio
Jūsų vardas
(mato tik svetainės savininkas)

Tema

Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.

Skundas | Patalpinta MyLivePage | | Design by VladDeVille | © Kolobok smiles, Aiwan