justelis1  justas justelis | rihanna naujienos 708 d atgal Citata('1321754','1321754','6','570')">Pranešti apie šlamštą
Pirmiausia ji išpopuliarėjo su daina „Pon De Replay“, bet sensacinga sėkmė ją aplankė išleidus išties hipnotizuojantį „Umbrella“.
Pasirodžiusi vasarą daina iškart tapo hitu, sumušusiu rekordus. Štai Jungtinėje Karalystėje aukščiausioje topo vietoje ji išsilaikė net dešimt savaičių ir tapo ilgiausiai pirmoje vietoje skambančiu kūriniu.
O kas slepiasi už populiaraus hito? Kokia tikroji Rihanna, švelniu balsu kalbanti mergina visą gyvenimą svajojusi patekti į muzikos pasaulį, idant įgyvendintų didžiausią savo gyvenimo svajonę?
Kai 19 metų atlikėja iš Barbadoso spontaniškai padainavo įrašų kompanijos „Def Jam“ mentoriui Jay-Z, jis iškart pasiūlė jai sutartį. Jay-Z sako per kelias minutes supratęs, kad priešais jį stovi būsima žvaigždė. Rihannos vokaliniai gebėjimai, dėmesį prikaustanti asmenybė bei kuklumas lėmė jos pasaulinę šlovę.
Mergina užaugo su narkomanu tėvu, patyrė tėvų skyrybas, bet nepaisant to tvirtina nelaikanti akmens užantyje ir žvelgia į ateitį.
Pritrenkianti gražuolė pozuoja „Covergirl“ kosmetikos reklamos plakatams Jungtinėse Valstijose, o ilgai nelaukęs aplink ją ėmė sukinėtis ir Holivudo numylėtinis Joshas Hartnettas. Vis dėlto atlikėja tvirtina, kad svarbiausia jai visuomet bus karjera.
„99 proc. mano gyvenimo yra karjera, visa kita – asmeninis gyvenimas, bet net ir ta maža dalelė dažnai būna vienaip ar kitaip susijusi su karjera“, – sako ji.
Toks užsispyrimas lėmė jos populiarumą, o vasarį įvyksiančiuose „Grammy“ apdovanojimuose atlikėja nominuota net penkiems apdovanojimams.
Kad ir kokia populiaria taptų, Rihanna neketina nutraukti ryšių su savo šeima ir Kalėdas praleido su jais Barbadose.
„Bang Showbiz“ interviu dainininkė pasakoja apie tai, kas ją įkvepia, kaip ji kovoja su paparacais, ji taip pat kalba apie tai, ar ją pritrenkė tokios žvaigždės, kaip Mariah Carey bei Justinas Timberlake’as, ir ką pasakytų jos motina, jei ji nusifotografuotų nuoga.
Ar visuomet žinojai, kad nori tapti dainininke? Ar tavo šeima palaikė tave?
Visuomet dainavau, bet niekas manęs nestūmė to daryti. Tai buvo kažkas, ko norėjau aš pati, taigi pamėgau muziką ir išsiugdžiau savo skonį ir stilių.
Tau tik devyniolika. Ar nejauti, kad kažką praradai dėl anksti aplankiusio populiarumo?
Visiškai ne. Jei to nedaryčiau, tada jausčiau, kad prarandu. Darau tai, apie ką svajojau visą savo gyvenimą, juk jei nebūčiau susijusi su muzika, nekeliaučiau į Afriką ar Japoniją, o tai išties nepakartojama patirtis. Kuriu muziką, kuri pasiekia žmones visame pasaulyje, o, svarbiausia, darau tai, ką mėgstu.
Kaip muzikos industrija paveikė tave ir tavo asmenybę?
Kuo ilgiau čia būnu, tuo kritiškesnė tampu žmonėms. Visuomet labai atsargiai žvelgiu į vyrus, nesvarbu kas jie būtų. Yra tokių, kurie tave myli vien dėl to, kad esi populiari ir patraukli. Bet aš puikiai perprantu žmones, nesu naivuolė.
Dėl dainos „Umbrella“ varžeisi su tokiomis žvaigždėmis, kaip Mary J. Blige ir Britney Spears. Kaip galiausiai tau pavyko nugalėti?
Dainą parašęs vaikinas mums ją atsiuntė ir mums ji išties patiko, bet po to, kai išgirdau, kad visi tie žmonės taip pat ja susidomėjo, nuleidau rankas. Tačiau vis klausiau bandomosios versijos ir galiausiai nusprendžiau, kad ji turi būti mano. „Grammy“ apdovanojimuose sutikau dainos kūrėją ir pasakiau jam: „Arba duosi man „Umbrella“, arba bus mūšis!“ Buvau išties aršiai nusiteikusi.
Kaip manai, ar tavo naujas dainas lygins su „Umbrella“ ir jos sėkme?
Visos šitos kalbos ir įvairiausi svarstymai mane erzina. Esu nuo to gana nutolusi, nesidomiu skaičiais. Šis įrašas tapo istoriniu daugelyje šalių, bet apie tai nieko nežinau. Viskas, ką žinau, yra tai, kad daina pavyko neblogai.
Kaip išlaikai pusiausvyrą tarp savo asmeninio ir profesinio gyvenimo?
Tai tikra beprotybė, nes kad ir ką daryčiau, nėra jokios pusiausvyros. 99 proc. mano gyvenimo yra karjera, visa kita – asmeninis gyvenimas, bet net ir ta maža dalelė dažnai būna vienaip ar kitaip susijusi su karjera. Nesvarbu ką daryčiau – klausyčiaus muzikos, kalbėčiau telefonu, eičiau apsipirkti – visuomet galvoju apie sceną. Bet tai puiku, nes tik rodo, kokia esu užsidegusi dėl to, ką darau.
Jay-Z dėka pasirašei sutartį su „Def Jam“ įrašų kompanija. Kokie jūsų santykiai dabar?
Jis nuostabus, tikrai puikus mentorius. Visuomet einu pas jį, jei tik darbe kyla kokių problemų, einu net ir asmeninių patarimų. Jis nepakartojamas, juo pasitikiu.
Geriausias jo kada nors man duotas patarimas: „Aplink save suburk gerus žmones, nes jei ratas tvirtas, sunkiau įsiveržti neigiamiems dalykams.“ Būnant artistu kuo toliau, tuo sunkiau nuspėti, ar žmogus ateina vedamas teigiamų tikslų ar ne.
Šiuo metu susitikinėji su Holivudo numylėtiniu Joshu Hartnettu. Kaip einasi?
Esu dėl jo pamišusi, jis žavingas ir be galo aistringas, be to, labai man malonus. Kai leidžiame laiką kartu, jaučiu, kad taip ir turi būti, nors viskas dar labai šviežia.
Ką manai apie tai, kad daug jaunų įžymybių patenka į reabilitacijos klinikas?
Man taip nenutiks, nejaučiu poreikio svaigintis. Todėl kai skaitau apie Britney Spears ar Amy Winehouse, kurios nuo to kenčia, man išties liūdna.
Be abejo, taip nutinka, o kritikuoti juk visada lengva. Tačiau svarbiausia siekti savo tikslo ir tvirtai stovėti ant žemės.
Šioje srityje kartais labai sunku nepradėti skraidyti padebesiais, bet aš esu stipri, o jei ir jaučiuosi sutrikusi ar nusiminus, skambinu savo geriausiai draugei Melissai. Kai tik pamatau, kaip žmonės pasineria į alkoholį ir narkotikus, imu telefoną ir skambinu jai – ji visuomet padeda.
Tavo gerbėjai matė, kaip bandei vaidinti tokiuose šou, kaip „Veronica Mars“ bei „Las Vegas“. Ar ateityje norėtum daugiau tuo užsiimti?
Žinoma. Man patinka vaidyba ir ateityje to noriu daugiau. Bet šiuo metu visą dėmesį sutelkiau ties dainavimu, nes tai pirmoji ir didžiausia mano aistra.
Koks tavo blogiausias įprotis?
Man išties patinka krėsti pokštus žmonėms, nuolat taip darau. Kiekvieną dieną, ne! Veikiau kas valandą. Sumąstau vis ką nors nauja. Toks mano antrasis pašaukimas. Krečiu pokštus ir sakau daug balto melo! Taip pralinksminu savo gyvenimą ir darbą.
Ar žvaigždės tau daro įspūdį?
Taip, nuolat. Per BMI apdovanojimus sutikau Mariahą Carey. Mes nekalbėjome, tik pasilabinome, bet ji išties be galo miela. Visuomet svajojau ją sutikti.
Įrašinėdama vieną albumo dainą dirbai kartu su Justinu Timberlake’u. Kaip sekėsi?
Aš taip nervinausi! Tai, kad jis ateis į studiją ir kartu įrašysim dainą, man buvo labai svarbu, nes esu didžiulė jo gerbėja. O be to, jis toks gražus!
Buvau labai susijaudinusi, bet nekrykštavau, nes niekaip negalėjau patikėti, kad jis ten buvo. Jis tikras mano dievaitis, todėl buvo neįtikėtina, kad atėjo pas mane į studiją!
Ar Los Andžele jautiesi kaip namuose?
Žinoma. Man patinka čia gyventi. Iš pradžių nebuvau tokia tikra, bet po to išvažiavau į Europą ir Aziją, o grįžusi supratau, kad nekantravau vėl būti namuose. Tada man ir toptelėjo, kad Los Andželas – mano namai.
Dabar tave atpažįsta ir persekioja paparacai. Ar tau dėl to sunku?
Ne itin, man tai niekada nebuvo didelė bėda. Los Andžele gyvena tiek žvaigždžių, kad žmonės jas pamatę jau nebereaguoja taip isteriškai.
Tavo vaikystė nebuvo lengva – tėvas Ronaldas vartojo narkotikus. Iš kur sėmeisi jėgų su tuo gyventi?
Aplink jį nuolat mačiau marihuaną ir kokainą, bet nežinojau, kas tai yra. Supratau tik, kad mano mamai tai nepatinka ir kad jie nuolat dėl to pykstasi. Mano mama labai stipri, ji stengėsi mus apsaugoti nuo kiek galima daugiau neigiamų dalykų, bet ji dirbo, o tėvas būdavo namuose.
Dabar jis švarus. Metė narkotikus, nes mama neleido mums jo matyti, taigi jis tai padarė dėl mūsų. Nelaikau ant jo pykčio, gražiausi mano vaikystės prisiminimai susiję su juo. Jis išmokė mane plaukti, žvejoti, jodinėti. Tai jis mane užgrūdino ir paruošė išeiti į pasaulį.
Ką darai, idant palaikytum formą?
Žiūriu, ką valgau, ir mankštinuosi pagal Pilatesą. Be to, stengiuosi nevartoti daug pieno produktų, nors ir itin mėgstu ledus.
Kai kurie muzikiniai tavo vaizdo įrašai labai erotiški. Ar kada nors ryžtumeisi nusifotografuoti nuoga vyrų žurnalui?
Jokiu būdu! Man juk tik 19! Mama mane užmuštų, jei tai padaryčiau. Ji taip mane išauklėjo.
Turi penkias tatuiruotes? Kokias ir kur?
Viena – žodis sanskrito kalba, kita – žvaigždė. Dar turiu draugystės ženklą už ausies, natą ant pėdos ir Žuvis.
Ritmenbliuzo dainininkė Rihanna slapta susitikinėja su Holivudo žvaigžde Shia LaBeoufu, praneša hollywood.com. Antradienį atlikėja buvo pastebėta vakarieniaujant su „Transformeriai“ ir „Indiana Džounsas 4“ aktoriumi. Šaltiniai teigia, jog pora susitikinėja jau keletą mėnesių.
Filmavime dalyvavęs asmuo laikraščiui „The Sun“ sakė: „Shia ir Rihanna oficialiai yra pora. Taip kalbama „Indiana Džounsas 4“ filmavimo aikštelėje.
European Hit Radio
Dainininkė Rihanna neigia gandus, kad ji ir Josh Hartnett yra pora.
Leidiniui "Gala" Rihanna sakė: "Tai melas, kad aš ir Josh esame pora. Aš neturiu laisvo laiko tokiems santykiams".
"Mes esame tik labai geri draugai. Jis tikrai labai karštas ir mielas man. Bet mes nesame kartu".
Komentarai: 0 Peržiūrėjo: 1209
|